Udruga KVARK poziva na prigodno obilježavanje 11. rođendana Kluba kulture

Dragi članovi, cijenjeni suradnici i svi koji pratite rad naše udruge,

stiglo smo do još jedne obljetnice Kluba kulture – multimedijalnog i kulturnog centra u Križevcima koji je izrastao u središnje gradsko mjesto za izvaninstitucionalnu kulturu, suvremenu umjetnost i civilno društvo. Danas, na godišnjoj razini u klubu se ostvari više od 100 različitih programskih događanja, dešavaju se inovativni projekti udruga i pojedinaca, razmjenjuju ideje i stvara program koji Križevcima i cijeloj regiji nudi aktualan i dinamičan uvid u kreativnu kulturnu i umjetničku scenu koja se dešava u većim hrvatskim gradovima.

Ovim putem pozivamo sve naše prijatelje, korisnike, medije, donatore i suradnike da nam se pridruže u subotu 26. studenoga od 20 sati kako bi prigodno obilježili mali rođendan našeg kluba, jedanest godina prostora koji zauzima bitno mjesto na društvenoj sceni grada Križevaca.

Udruga K.V.A.R.K. proslavit će 11 godina svog najvećeg i najdužeg projekta neformalnim druženjem uz hranu, piće i kasniji koncertni program odličnih rock bendova iz Švedske i Hrvatske. Ne bojte se, nećemo daviti protokolima i govorancijama, nudimo vam opuštenu večer, hranu i ponešto pića, ugodno druženje i rock muziku u pozadini za bolju atmosferu. Radujemo se vašem dolasku.

Srdačan pozdrav

Udruga K.V.A.R.K.