Studentski centar Varaždin raspisao poziv za dodjelu bespovratnih potpora

PRENOSIMO:

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN
PODRUŽNICA KRIŽEVCI
I. Z. Dijankovečkog 12, 48260 Križevci

P O Z I V

za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenta koji studiraju u Križevcima, Koprivnici, Varaždinu, Čakovcu i Bjelovaru

Studentski centar Varaždin i ove godine poziva fizičke osobe (redovite studente) i pravne osobe (studentske udruge te udruge, ustanove i poduzeća iz područja kulture i sporta), koje studiraju ili djeluju u Koprivničko-križevačkoj županiji, da svoje zahtjeve i prijedloge projektnih aktivnosti prijave za dodjelu bespovratnih financijskih potpora, sukladno Kriterijima i mjerilima za dodjelu financijske potpore, Urbroj: 217/2015., od 3. ožujka 2015. godine.

Poziv ostaje otvoren sve dok se predviđena sredstva ne utroše za ovu namjenu. Projekti se dostavljaju osobno na urudžbeni zapisnik ili šalju poštom na adresu: Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića 9, 42 000 Varaždin.

Sve što Vam je potrebno za prijavu Vašeg projekta možete pronaći na našim internetskim stranicama: www.scvz.unizg.hr

PRIOPĆENJE STUDENT SERVISA

Poštovani poslodavci,

ovim putem želimo Vas podsjetiti na činjenicu da je rad studenata za Vas najjeftiniji rad. Naime, na neto iznos zarade studenta Vaša ukupna davanja iznose samo 17,50 %, a troškove Student servisa knjižite kao materijalne troškove. Na našim web stranicama www.scvz.unizg.hr i www.student-servis.hr nalazi se web servis za prijavu poslova.

Obratite nam se s punim povjerenjem ako imate potrebe za privremenim i povremenim zapošljavanjem.

S poštovanjem,
Voditelj podružnica u Križevcima i Koprivnici:
Bojan Patrčević, dipl. ing.