Prijavite se na radionicu digitalne fotografije

RADIONICA DIGITALNE FOTOGRAFIJE
Od 30. siječnja, ponedjeljkom i srijedom od 19:30 sati

Udruga K.V.A.R.K. pokreće radionicu digitalne fotografije namijenjenu građanima, srednjoškolcima i studentima, svim ljubiteljima fotografije, svima koji žele više od mobi-selfija, koji žele naučiti kako izvući više iz njihovih fotoaparata, te svima koji se žele družiti uz fotografiju i razmjenjivati iskustva.

Po završenoj radionici polaznik će biti osposobljen:
1. Koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz poznavanje opcija fotografiranja, te odabir odgovarajućih podataka.

2. Pohranjivati i čuvati digitalni zapis svojih fotografija.

3. Prilikom kupovine odabrati odgovarajući aparat, te nabaviti dodatnu opremu za svoj fotoaparat.

4. Fotografirati bolje i kvalitetnija, te se snalazti u različitim žanrovima fotografije.

5. Upoznati pravila i načine fotografiranja dobre portretne fotografije. Naučiti komunicirati s modelom.

6. Naučiti fotografirnaje na koncertima. Naučiti pravila žanra i ponašanje na koncertima.

7. Osnove obrade fotografije

U želji da odgovorimo potrebama, te da pomognemo i potaknemo kvalitetnije korištenje sve popularnije digitalne fotografije – koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – održavamo radionicu fotografije, odnosno ciklus radionica na visokoj profesionalnoj razini. Uz iskusnog trenera moderatora dr.sc. Zdenka Baloga, polaznici odnosno sudionici radionica, razmijenom iskustava, te praćenjem prezentacija i uputa trenera, bit će u prilici fotografirati ‘poput profesionalaca’, te istovremeno naučiti više o vlastitoj opremi.

Program je osmišljen kao kombinacija prezentacija, praktičnih radionica u stvarnom okruženju, na kojima će otkriti neke tajne žanrovske i autorske fotografije, te diskusija i razmjena iskustava. Program je ‘otvoren’ što znači da u tijeku radionica može biti u hodu mijenjan i modificiran prema interesu polaznika, odnosno sudionika. Na kraju programa održat će se zajednička izložba fotografija nastalih u tijeku radionice.

Na radionicu se možete prijaviti putem elektronske pošte ili na broj telefona 048 711 073 (Klub kulture).

Radionice će se održati od 30. siječnja ponedjeljkom i srijedom od 19:30 sati.