Održano 2. izdanje manifestacije Skate and fun u Križevcima!

U subotu, 10. rujna 2022., na prostoru skate parka u Križevcima održano je drugo izdanje manifestacije Skate and fun. Manifestacija je okupila cijelu hrvatsku, ali i inozemnu skate scenu. Križevčanima je ponudila zanimljiv urbani program na otvorenom koji je uključivao skate natjecanje, koncerte alternativnih bendova i cjelodnevni DJ program.

U skateboard natjecanju sudjelovali su renomirani natjecatelji i suci iz Hrvatske i inozemstva u koje su bili uključeni svi hrvatski skateboard klubovi. Natjecanje se odvijalo u dvije kategorije: do 16 godina starosti i od 16 godina starosti na dalje. Za pobjednike natjecanja osigurane su visoke novčane nagrade. 

Glazbeni program odvijao se između i nakon natjecanja na pozornici ispred skate parka, a uz DJ-eve koji su atmosferu tijekom cijelog dana držali na nivou, održana su u tri besplatna koncerta alternativnih bendova Home Conflict, Paraziti i Moxie 8! Udruga K.V.A.R.K. osigurala je tehničku podršku za provedbu glazbenog programa.

Uz bogati program u prostoru bivše vojarne bilo je dozvoljeno besplatno kampiranje, a osigurana je i ugostiteljska ponuda.

Organizator ove manifestacije je Skateboard klub Shpaolin uz podršku Grada Križevaca i tehničku podršku udruge K.V.A.R.K.