Obilježavanje Hoop dana u sklopu Dječjeg tjedna u Križevcima

Hoop dan obilježava se prigodnim programom 8. listopada u sklopu Dječjeg tjedna u Križevcima!

Građanima Grada Križevaca i okolice ovim se programom pruža prilika da sudjeluju u radionicama dugogodišnjih profesionalnih umjetnika i pedagoga, saznaju više informacija o povijesti hula hoopa i hula hoop događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu te sudjeluju u večernjem Gala showu.

Gala show program će umjetnicima iz Hrvatske i gostima iz inozemstva pružiti priliku da križevačkoj publici prezentiraju svoje točke, a na ovaj način osiguran je zabavan cjelovečernji program prožet cirkuskim točkama namjenjen publici svih uzrasta.

Program Hoop dana okuplja osobe koje se na području Hrvatske profesionalno bave edukacijom i/ili izvedbom performansa s hula hoopom, entuzijaste i hobiste i služi kao platforma za razmjenu znanja i iskustava te kao potreban prostor za diskusiju.

RASPORED:

14:30 – 15:30 h RADIONICA HULA HOOPA / Diana Fureš (Loop cirkus) / Klub kulture
15:30 – 16:30 h MULTIHOOP RADIONICA / Federica Pennetta / Klub kulture
16:30 – 18:30 h RADIONICA AERIAL RINGA / Jelena Kalaica / Klub kulture
19:30 h GALA SHOW / Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima

Na ovogodišnjem Gala showu imat ćete priliku uživati u zabavnim i očaravajućim cirkuskim točkama domaćih umjetnika i gošće iz Italije. Iako je program Hoop dana orijentiran na rekvizit hula hoop, na Gala showu će biti predstavljene razne cirkuske discipline. Program je namijenjen svim dobnim skupinama. Očekivano trajanje programa je 50 min.

Sudjelovanje u programu je besplatno!

Program Hoop dana ove godine traje ukupno dva dana od kojih je prvi dan programa (8.10.) u Križevcima, a drugi (9.10.) u Samoboru. Pozvani ste i na program u Samobor, a više informacija potražite u eventu: HOOP DAN U SAMOBORU

ORGANIZATORI: Udruga K.V.A.R.K. (Križevci) i Udruga Cirkultura (Samobor).
SURADNJA: Pučko otvoreno učilište Križevci
POKROVITELJ: Grad Križevci

Program Hoop dana održava se kao dio projekta Cirkuliranje koji je podržan od strane Grada Samobora i Zagrebačke županije.

Cijeli program Dječjeg tjedna provjerite ovdje: