Digitalna fotografija – prijave na drugu radionicu

Udruga K.V.A.R.K. – Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture nakon uspjeha prve, pokreće i drugu radionicu digitalne fotografije, koja je jednako namijenjena polaznicima koji nakon prve radionice žele proširiti znanja, kao i onima koji dolaze prvi puta. Radionica je namijenjena građanima, srednjoškolcima i studentima, svim ljubiteljima fotografije, svima koji žele više od mobi-selfija, koji žele naučiti kako izvući više iz njihovih fotoaparata, te svima koji se žele družiti uz fotografiju i razmjenjivati iskustva.

Po završenoj radionici polaznik će biti osposobljen:
1. Koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz poznavanje opcija fotografiranja, te odabir odgovarajućih podataka.
2. Pohranjivati i čuvati digitalni zapis svojih fotografija.
3. Prilikom kupovine odabrati odgovarajući aparat, te nabaviti dodatnu opremu za svoj fotoaparat.
4. Fotografirati bolje i kvalitetnija, te se snalazti u različitim žanrovima fotografije.
5. Upoznati pravila i načine fotografiranja dobre portretne fotografije. Naučiti komunicirati s modelom. Poretrena fotografija na radionicama će se raditi u studiju, te u prostoru grada.
6. Naučiti fotografirnaje ulične fotografije. Naučiti pravila žanra i ponašanje prigodom fotografiranja.

U želji da odgovorimo potrebama, te da pomognemo i potaknemo kvalitetnije korištenje sve popularnije digitalne fotografije – koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – održavamo radionicu fotografije, odnosno ciklus radionica na visokoj profesionalnoj razini. Uz iskusnog trenera moderatora, polaznici odnosno sudionici radionica, razmijenom iskustava, te praćenjem prezentacija i uputa trenera, bit će u prilici fotografirati ‘poput profesionalaca’, te istovremeno naučiti više o vlastitoj opremi.
Program je osmišljen kao kombinacija prezentacija, praktičnih radionica u stvarnom okruženju, na kojima će otkriti neke tajne žanrovske i autorske fotografije, te diskusija i razmjena iskustava. Program je ‘otvoren’ što znači da u tijeku radionica može biti u hodu mijenjan i modificiran prema interesu polaznika, odnosno sudionika. Na kraju programa predviđamo održavanje zajedničke izložbe fotografija nastalih u tijeku programa.

Organizator Udruga K.V.A.R.K., te partner Byzdenkobalog j.d.o.o. Photo by Zdenko Balog, osmislili su program koji je većim dijelom pokriven iz projektnih sredstava Kluba kulture. Tako polaznici plaćaju minimalnu participaciju od 190,00 kn za cijeli program. Prijavite se na program putem našeg kontakt maila ili na telefon 048 711073