crosstownmusicfestival

Crosstown Music Festival

Crosstown Music Festival kantautorski je festival međunarodnog predznaka smješten u Križevcima. Rastuća kvaliteta hrvatske „one man band“ scene uz pokojeg inozemnog gosta glavni su aduti festivala koji će u mjesec dana trajanja postati križanje izvođača i publike, ideja i muzičkih stilova, vokalnih interpretracija i sviračke potkovanosti. Intimno iskustvo živog nastupa i toplina klupskog prostora pred sjedećom publikom u Klubu kulture glavni su aduti festivala čiji koncept ide i puno dalje. Svaki trenutak biti će zabilježen audio i video snimanjem (bootleg type). Festivalska karta, koja nosi upade na čak osam koncerata, košta samo 75kn, a može se kupiti u Art Rock Caffeu i Klubu kulture.

Lineup:
07.12. Nick Parker (Glastonbury)
20.12. Marshmallow (Kr) / Igor Baksa (Čk)
04.01. Luka Belani (Kž)
11.01. Bebe Na Volé (Zg)
18.01. Nina Romić (Zg)
25.01. Tomislav Malagurski (Zg)
01.02. Ante Perković (Zg)
08.02. Zack Dust (Zg)

Iza svakog nastupa ostat će trag i zabilježen trenutak improvizacije, spontanosti ili uigrane svirke. Festival želi ponuditi vrhunski glazbeni doživljaj od samog početka vodeći računa o svakom aspektu – od izvođača do publike. Kantautori su osjetljiva bića, pomalo usamljeni i tihi. Oni su ujedno i nezadrživa sila kreativnosti. želimo na jednom mjestu u jednom vremenskom razdoblju pokazati najbolje od njih i najbolje od nas. Uživajte na Crosstown Music Festivalu!